Bacteria On My Computer

Yuppp! Komputerku terserang bakteri-entah-yang-aku-tak-tahu-apa-namanya. Menyebalkan!! Kenapa bakteri? Karena tidak menulari PC lain.. Udah aku coba by plugging flashdisk, copy paste the content, from my comp to another comp. Hasilnya? Nggak tertular.. So i called it, bacteria…

Aku udah men-scan komp aku dengan V3 (nggak guna banget sih ni antivirus!!), AVG and PC Media Anti Virus. Hasilnya, ni bakteri nggak terditeksi!!

Efek dari serangan ni bakteri ke komp? Nggak bisa open folder by double-clicking the icon folder on windows explorer. Aku memang lebih sering pake Total Commander sih untuk browsing files, tapi, oh maaaan, this is sucks!!!

Argggggghhhhhhh!!!!!!

One thought on “Bacteria On My Computer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s