Part 1 Of 1

Dapet kuis dari yuni. Dan ternyata jadi PR pula *halah*. Dalam hati sih ngebatin kok nggak penting banget ya. Tapi gw kerjain juga. Hahahahha :))

The age of my next birthday

27

A Place I’d like to travel

beautiful place

A Favorite Food (bodo ah lebih dari satu :D)

PuddingCake         Sundae-ice-cream2 

04_24_08480fc72600a24_0

Favorite Thing (lebih dari satu lagi ah)

 product-descr-book._V4948744_     pillows

Favorite Color

colorwheel1

A city I was born

100px-Kabupaten_Cilacap

A nickname I had (all my fams call me this)

atik_logo

Collage Major

computer_science

A Bad Habit

picking-nose

A Hobby

girl_reading_book.small15 

Wishlist (lebih dari satu lagi)

bedroom-pictures      Family-on-Beach

F-500Z_f500Z_Happily_EverAFter

 

Oh iya, aku harus memberi PR ini ke 7 orang lainnya. Nggak usah ah…

One thought on “Part 1 Of 1

  1. okeh…yg ke hilite ma gw cuma kata2 “ga penting” di bagian awal…huhh…awas ya kamu bolaaa😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s